11 Ara 2011

HELO MELO


Tamam  uzun zamandır yoktum, evet bu kadar ihmale gelmez burası, biliyorum özlediniz, gözleriniz beni aradı kumanda panelinde günlerce...beklediniz, istediniz ama yazmadım. Belki de hepsi benim hayal ürünüm, bilemiyorum. Yine de şayet yokluğumu fark edeniniz varsa sorun bi neden yoktum...

Bir yoğunluk, bir telaş sormayın gitsin, nereye nasıl yetişeceğimi şaşırır oldum. Kendime ayıracak zaman...Nerdeee...Bir oraya koştur, bir buraya derken gelemedim gitti bloguma.

Şaka yahu şaka...Ne yoğunluğu, ne temposu...Bildiğiniz diyeceğim ama bildiğinizden daha da öte bir aylaklık hali var bende. Evet hala! Çünkü ne sabah uyanmak için gerçek bir sebebim, ne hayatımı düzene koyacak bir nedenim var. Ara sıra görüştüğüm insanlara sürekli aynı şeylerden bahsetmekten, "Naber?" sorularına "Ne olsun işte, hep aynı" demekten nasıl sıkıldım anlatamam. Ve daha ne kadar gidecek böyle, hiçbir fikrim yok.

Şimdi ben buraya tekrar döndüm ya, yağdırırım bir süre postları. Sonra yine kaybolurum sessizce. İşte o zaman bilin ki, ben bilgisayar-dizilerim-yemek-yeğenim-ev-yine yemek-uyku-daha çok uyku-tekrar yemek düzleminde yaşıyorum. Kendi halime bırakmaya devam edin öyle durumlarda. Ya da etmeyin, bilemiyorum. Hayatım boyunca kimsenin dürtüklemesi ya da gazlamasıyla bir iş yapmadım ama yapsam fena da olmazmış. Çünkü kendime bırakınca hiçbir şey olmuyor...

Her ne ise...Son bir diyeceğim var, onu da söyleyip kayboluyorum -şimdilik-.
Yazmadığım çizmediğim, buraya uğramadığım bu süre bizi nereye getirdi biliyor musunuz? Doğumgünümüze. Hem benim, hem de blogumun. Bu sene hiç beklemediğim bir şekilde sürprizli ve kalabalık geçirdim doğumgünümü. Nasıl moral olduğunu tahmin edersiniz sanırım. Ve uzun zaman sonra yazmak istememe bir etkisi olsa gerek bu seneki kutlamaların.Tabii benim doğumgünüm demek, blogumun da doğumgünüsü demek. İkimize de nice mutlu yaşlar geyiği ile sözlerimi sonlandırırken, doğumgünümün özeti olan fotoğraflar ile ayrılıyorum. Çok yakında tekrar geleceğim, hissediyorum.


Bu sene pastaya nasıl doydum nasıl...Şansıma hepsi de taptaze ve çok lezzetliydi. laaps laaps indirdik.


Yeni yaşa rakı ve kocaman bir masa dolusu dost ile girmek...

Ve birkaç not: 
1.Yaş kaç olursa olsun hediye almak insanı mutlu ediyormuş, ben bu sene bunu gördüm.


2."Aaa bugün senin doğumgünün müydü?! Hiç haberimiz yok/unuttuk numarası hala çalışıyor.


3.Ve sizler (kilometre katedip gelenler, kilometreleri engel saymayıp bir şekilde varlıklarını hissettirenler, iki gün iki gece bana doğumgünü coşkusu yaşatanlar, hadi bu gece eğleneceğiz dediğimde ikiletmeden atlayıp gelenler, yani ailem, dostlarım, arkadaşlarım...siz kendinizi biliyorsunuz) ne güzel insanlarsınız yahu...

7 yorum:

  1. Aaaaaaa bugün senin doğumgünün müydüüüüüüü dfjsdhfksd :D

    Sophie'm, iyi ki doğdun, iyi ki yazdın, iyi ki iyi ki!

    Çok özletme kendini kaç aylar geçti ülen.

    Bi de yeni şahane dizi var mı izlenesi? Neleri izliyosun bakim? :D

    YanıtlaSil
  2. bugün değil leah'cığım, 4'ü benim, 5'i de blogumun doğumgünüydü. Ama ancak şimdi gitti elim post girmeye :D (bkz.üşengeçlik)

    yeni değil ama bored to death izliyorum ben bu ara, acaip eğleniyorum. hatta leah diye bir karakter var orda, aklıma hep sen geliyorsun ismi geçince :))

    ve çok çok teşekkürler canım :)))

    YanıtlaSil
  3. aaa doğum günün müydü bugün? Bilmiyordum (gerçek olan bu)
    nice güzel yıllara.
    Huzurla, mutlulukla sevdiklerinle seveceklerinle
    ama en başta sağlıkla.

    YanıtlaSil
  4. inşallah o uzaktan gelenlere sen de en kısa sürede gidip yeniden eğlenceli günler geçirebilirsin. ben de farksızım amaçsız mutsuz ama kendime mutlu anlar yaratabilmek için koşturuyorum. hayat devam ediyor işte.

    doğum günün kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  5. nice nice yıllara sana ve bloguna:)))

    YanıtlaSil
  6. @kısaca fd: yok bugün değil, 4'üydü ama ben yeni fırsat bulabildim yazmaya, teşekkürler iyi dileklerin için :)

    @tarih84: amiin amin canım:) çook teşekkürler...

    @inci çiçeği: çok teşekkür ederiizz :)

    YanıtlaSil

ne yazarsan yaz,
ama "adsız" olma.
google hesabın yoksa da,
sonuna ismini cismini yazamayacak kadar ezik davranma,
kaçak oynama.