1 Oca 2012

LÜTFEN...LÜTFEN.



Geldiydi, gittiydi, bittiydi derken alın size 2012.

Etrafıma bakınıyorum, blogları okuyorum ve anlıyorum ki, birçok insan için pek de kötü geçmemiş 2011. Hatta bazıları için "daha ne isteyebilirdim ki" kıvamındaymış, negzel negzel...Gönül isterdi ki, bana da ucundan kıyısından hoşluklar yapmış olsun geçtiğimiz yıl. Olmadı, sağlık olsun. Sağlık demişken, eyvallah ne ailemin, sevdiklerimin ne de benim sağlığımla ilgili bir sorunumuz var. E huzurumuz da yerinde. Ama yetmiyor demek ki işte. Neyse...

Hayatımın en gereksiz, en boş ikinci senesini (bir diğeri de 2010 du) de bitirmiş olmanın rahatlığı da yok değil. Çünkü düşünüyorum da, evrenin ya da tanrı'nın bir üçüncüsünü layık göreceği kadar da kötü bir insan değilimdir herhalde.

Yani özetle, madem adı yeni yıl, o zaman yeni olsun bir şeyler. Yeni bir şehir belki...Ve hayatıma büyük yenilik katacak güzel bir iş. Geçmiş günleri aratmasın elbet ve ondan bir değil birkaç tık iyi olsun mümkünse.

İster yıldızı parlamak denilsin, ister yıldızların bizimle olması, ister kader, ister kısmet, ister doğru yer doğru zaman...Adı her ne olursa olsun, lütfen güzel olsun.

8 yorum:

  1. katılıyorum artık yeniliklerle ama istediğimiz bizi mutluluktan uçuracak yeniliklerle devam etsin.

    YanıtlaSil
  2. 2012'de her şey dilediğiniz gibi ve gönlünüzce olsun. İyi yıllar.

    YanıtlaSil
  3. 2012 senin yılın olsun o zaman Sophie, olur olur; neden olmasın? :)

    YanıtlaSil
  4. haklısın cnm mutsuz,istedklerne kavusamadgn bi yıl bile olms olablır ama bgnüme cok sukur de cnm bnm ve bak o zmn istedklern nasıl 1,1gercklesıo ;)cok tasaavvufi geleblır ama bu en onmli sey inan bana :)

    YanıtlaSil
  5. ben berbat gecırenlerdenım oyuzden bızım yılımız olsun :)

    YanıtlaSil
  6. 2012 hepimiz için hayırlı olacak başlangıçları da beraberinde getirsin , sağlık , mutluluk huzur dolu bir yıl olsun...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. adsızlara iliştirdiğin minik yazına bayıldım öncelikle canım, hislerime tercüman olmuş yazın :) 2012 geldi geliyor derken sonunda geldi baktım gördüm bişiy yokmuşş ben 2011 'e geri dönüyorum :))) mutlu seneler ;)

    YanıtlaSil
  8. @tarih84: en çok neye ihtiyacımız olduğunu ikimiz de biliyoruz sanırım. inşallah canım, inşallah gelsin artık 2012'de :))

    @serap: çok teşekkür ederim, hepimizin olsun... :))

    @dışavurum: ayy söyle söyle, olur belki. bol bol söyleyelim evrene, kadere, nereye gerekiyorsa işte... :))

    @ayshenur: evet canım çok haklısın ama bazen unutuyor insan. yine de sık sık bunu tekrarlamakta fayda var. teşekkürler :))

    @grace: oo, işte bir ben daha. bıraksınlar bu da bizim olsun, güzel olsun :))

    @zeynep: sağlık mutluluk huzur. ayrılmaz üçlü. ama biraz daha fazlası olsa hiç de fena olmaz. dediğin gibi hayırlı olsun tabi, teşekkürler :))

    @my princess: adsızlar evet.. :)) öylesine de olsa bi isim iliştirmeli insan oraya, bi adı olmalı herkesin sahte de olsa :)
    dur gitme 2011'e, ne varsa gelecekte var, bekleyelim biraz, güzel olacak gibime geliyor :))

    YanıtlaSil

ne yazarsan yaz,
ama "adsız" olma.
google hesabın yoksa da,
sonuna ismini cismini yazamayacak kadar ezik davranma,
kaçak oynama.