31 Oca 2010

SWEET SATURDAY!

Bugün sevimsiz bir cumartesiye uyandığımı düşünmüştüm.Hani bazen olur ya,ortada elle tutulur bir sebep yoktur ama senin mutlu olasın da yoktur.Gıcıktır işte o günlerde kahvaltı da,yayılıp oturmak da,dışarı çıkmak da...

Ablamlar öğleye doğru Ordu'ya gideceklerdi,hesapta ben de onlarla takılacaktım.Sonra dedik ki Pırtlanguç'u da götürelim,gezsin azıcık,sinirleri zayıflamış,terelellileri gitsin...Sonra dedim ki,yok ben evde kalayım,hatta Pırtlanguç da benimle kalsın.Yok olmaz dediler.Olurdu olmazdı,hadi yallah gidin bizi bırakın,go go... dedim,gittiler.

Sonra baktım hava güzel,Musti sıkılmış müzik dinlemekten,bir bisikletle odayı turlayıp durmaktan.Of puf çekiyor garibim,küçücük ağzına bakmadan.Hadi dedim biz de go...Dooğru markete.Azıcık arabaya binip "hen hen" yap dedim,olur teyzoş,yeter ki sen iste dedi...(Şaka lan şaka)
Neyse market bahane,aslında kafamda onunla kurabiye yapma fikri var,biliyorum bayılıyor çünkü hamur yoğurmaya,ha kurabiyeyi de seviyor köftehor.Gittik markete aldık nevaleyi,tabi ki falım sakız,danino ve ice tea eşliğinde.Geldik kasaya,ne olsa beğenirsin.Teyzoli para almayı unutmuş,bakıyor cebinde kredi kartı var.Şurdan çekiver koçum diyorum,eyvallah abla diyor ama o da ne "dııııttt....yetersiz bakiye".
Nasıl olur lan falan diyemiyorum tabi,şaşkınlıkla bir mırın kırın durumları.Olması lazımdı bilmem ne...(Akşam saatlerinde öğreniyorum ki,sözkonusu bankanın hatlarında bir sorun var ve kimse ödeme yapamıyormuş o kartla birkaç gündür)

Ben tam "Tamam kalsın o zaman,şu sakızı alıp çıkalım" dedim,çünkü Musti deliriyor sakız da sakız deyü...Çocuk "Yok,olur mu,sorun değil,tanıyorum ben sizi,akşam saatlerinde getirirsiniz" diyor.Orda da bir olurdu olmazdı derken,tamam paşam diyorum,çıkıyoruz.
Fukara teyze ve gariban yeğeni edasında eve geliyoruz ve
3...........2.............1.
Başlıyoruz kurabiye yapmaya...
Ve böylece güzel bir cumartesi geçiriyoruz ev ahalisi gelip de akşam telaşesi başlayana dek...



Kurabiyeyle birlikte müthiş danslarımdan birini yapıyorum onu güldürmek için; işte böyle süpersonik bir teyzeyim ben. peh peh peh...

-Yapma teyze,altıma işicem şimdi gülmekten
-İşe oğlum,bezin var nasıl olsa altında
-Doğru yav,iki yıldır var o orda :S

...Ve işte küçük şefimle benim şaheserimiz. Tabağın başındaki "anlamsız" bulduğunuz şekil %100 Musti yapımıdır.Onun parmaklarının balı değmiştir aman dikkat,dadından yinmeyebilir...

İyi ki bugün seninle evde olmayı seçmişim bıddığım.Her zamanki gibi bana güzel bir gün yaşattın.Hadi büyü de oku bunu;
SENİ ÇOOOOOK SEVİYORUM BİLİYOR MUSUN...

3 yorum:

  1. mustiye özendim, keşke senin gibi teyzem olsa,fakir ama eğlenceli =D bir teyze..

    YanıtlaSil
  2. ya sophie çok tatlı birisi galiba. benim de teyzem olsana.

    YanıtlaSil
  3. @ayşa: bazen ben de özeniyorum ona, bu dünyaya musti olarak gelmek varmış diyorum :)

    YanıtlaSil

ne yazarsan yaz,
ama "adsız" olma.
google hesabın yoksa da,
sonuna ismini cismini yazamayacak kadar ezik davranma,
kaçak oynama.