31 Eki 2010

ÇIK GİT HAYATIMDAN ,BİT ARTIK!

House M.D. de Dr.House Cuddy'e diyor ki; "Her zaman istediğini alamazsın."
Daha sonra Cuddy cevap veriyor; "...Ama yeterince uğraşırsan ihtiyacın olanı alabilirsin."

Hımm, "Güzel","Hoş" demiştim, tutmuştum bu felsefeyi. Dedim ki kendi kendime her zaman istediğini alamazsın sophie, ama yeterince uğraşırsan ihtiyacın olanı alabilirsin.
Bugün yukardan cevap geldi; "BOK ALIRSIN!"

Ben elimden geleni yaptım da ne oldu, sıkılsam da,çatlasam da, bu kafayı patlatmak ister hale gelsem de çalıştım, benim elimden gelen buydu, yeterince uğraştım dediğim yer burasıydı, ne oldu???? Ne aldım ya da alacağım?????

Bu ülkeden de, bu ülkede yaşamaktan da nefret ediyorum.
Bugün toplattığınız bütün anahtarlar, yüzükler bilmem neler hepsi toplansın, kıçınıza girsin, çıkamasın, orda sıkışsın kalsın!!!!!!!!!!!

Lan o kadar mı salak görünüyoruz ordan artık yeterdir, insafdır,çüştür,ohaadır!
Ama yok ya siz de haklısınız, ne de olsa beyin bedava!!!!!!!!!!!

6 yorum:

  1. Bu ülkeden de, bu ülkede yaşamaktan da nefret ediyorum.

    bende...

    YanıtlaSil
  2. Ben kapalıların beyanına göre içeri hiçbir arama olmadan alınmasına, başı açık olanlarınsa donuna kadar aranıp ne var ne yoksa küpedir, kolyedir ne varsa dışarı bırakılmasına acayip takıldım. Valla her sözüme inanılacaksa ben de kapanacam. Anasını da sikerim ortalığın.

    YanıtlaSil
  3. ben yeniden Türkçemizi öğrenmeye karar verdim.bi tarafımdan anlamaya meğilli olduğumdan bilgi eksikliği ile değilde anlaam eksikliği ile kaçırıyorum bu soruları.kpss namına çözmediğim yayın kalamdı bu piyasada öğğ geldi ama hala ilerleme gelemedi.

    YanıtlaSil
  4. arka fonda the rolling stones'tan you cant always get what you want mı çalıyordu dizi de? artık house'la ilgili hatırlayamadığım her detayı san asoracağım, aldın başına belayı kızım! haha şaka şaka.

    diğer konuyla ilgili yorum yapmayacağım, metin ol soficim. ama bir önceki cümleyi kurarak çoktan yorum yapmış oldum dimi ben? hahah

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. House ne güzel demiş..
    İnsan her istediğini alamıyor..
    Yazıya bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. @8ex: günümüzde nerdeyse herkes aynı şekilde hissediyor, sevecek bir şey bırakmadılar ki bize...

    @leah: başları açık şekilde arandılar ama üstlerinde herhangi bir cihaz varsa içeri girdikten sonra lavaboya gidip çok rahat yerleştirebilirler leah'cim, sorma, durumlar çok fena artık bu ülkede, toplumda dışladıklarını falan iddia aediyorlar ya, ifrit oluyorum çünkü artık asıl biz dışlanıyoruz, "bizim gibi değilseniz rahat edemezsiniz bu ülkede" demeye getiriyorlar artık, çok bariz.

    @tari84: türkçe'yi anlamanda bir sorun yok bence canım, mesele soruları hazırlayan insanlar gibi düşünmeyişimiz.onlar gibi düz bakmayışımız, halbuki eğitimi kişinin anlayışına, yorumlayışına göre cevabı değişen o kadar çok soru soruyorlar ki, sonra da bizden düz mantık istiyorlar:/

    @moment killer: çalmıyordu sanırım, of şimdi ben de tıkandım kaldım bak, neyse sen sor bana aklına takıldıkça, yaptığım bir şey yok çünkü house izlemekten başka, iyi dileğin için de sağ ol canımm...

    @vişne çürüğü: house ne derse doğru der, ne eylerse güzel eyler...ara sıra saçmalasa da :)
    bu yazı daha da müthiş olurdu ya, kendi kendimi sansürledim:)teşekkürler.

    YanıtlaSil

ne yazarsan yaz,
ama "adsız" olma.
google hesabın yoksa da,
sonuna ismini cismini yazamayacak kadar ezik davranma,
kaçak oynama.