6 Kas 2010

AKIP GİDEN...HUUU....ZAMANLARI....HU HU HU HUU...HOUSE'LA DOLDURMALIII


Bölümlerin torrentten inme süresiyle, benim onları yutar gibi izleme sürem arasında korkutucu bir ters orantı var.

Deli gibi izliyor efendim durduramıyoruz!

14 yorum:

  1. ahhh ahhh 4. sezon 10. bölümde netten izlemeyi bırakmıştım, sonralarda işlemiş zehir kanımı rahat bırakmaz hesabı 1 yıllık kpss manyaklığından sonra tv den takipleyeyim dedim.teledünyadaki 12. kanal ismini hatırlamasamda geriden house veriyor hafta içi her gün, tnt is ehaftada bir ielrleyen bölümnleir veriyor.karman çorman yakalamaya çabalıyorum.offfff.. kota sorunum da var.izleyemiyorum, çatlıyorum, kota aşımını güney kore dizilerine harcıyorum,,offf lamalardayım.bu gidişle hepten kaçacak.ne güzle yurt dışında sezon dvdleri kiralanabiliyor, nedne bizde de böyle bir sistem yok yada var benim mi haberim yok.kjeşke house delisi dvd arşivli bir kankam olsaydı, patlak çatlak mısırlarla koşardım ona....

    YanıtlaSil
  2. 12. değil 15. kanal, klavyed eyaız yamzayı bile unutmuşum offff

    YanıtlaSil
  3. @tarih84: tam bir kana işleyen zehir doğru benzetme!
    sayesinde dizi delisi bi insan, ünlü insan aşığı bir ergen oldum çıktım. ama hugh laurie beğenilmez de kim beğenilir.benim diziyi izleme amacım çoktan kendini aştı zaten.
    mimiklerini severim onun, piç gülüşünü de!
    ben kotasız net kullandığım için bir yandan abanıyorum torrente indirip duruyorum, 6. sezonun ortasındayım,mısırın yanında buz gibi efeslerin de olacaksa buyur gel,yalnız mısıra çalışmıyoruz hacı:)
    şaka bir yana, uzağım ben hepinize ama istersen dvd'ye çekip yollayabilirim, evet bunu yapabilirim :)

    YanıtlaSil
  4. @telekinesis: değil mi, değil mi...

    YanıtlaSil
  5. nedense beni bi türlü çekemedi bu dizi içine anlamadım bi türlü :(

    YanıtlaSil
  6. meslek aşkı nedeniyle de fazla sardıgım ve bi gecede 1 sezonunu bitirdiğim dizidir.. 6 gunde diziyi bitirmiş oldum:) sonra sanrılar görmeye basladım. acaba dedim bende delirdim mi house gibim:) son sezonda dizinin ismi "house m.d." deil sadece "house"'dur. dikkatinizi cekerim. m.d. elinden alındı cunku:) ama olsun, kalbimizin aile hekimi o:))))

    YanıtlaSil
  7. @irem: diziye değil hugh laurie'ye odaklansan çekerdi aslında ama sorun değil, bana kalsın hugh! mihihi...sorunlu hayran ergen mod:on
    yapacak bir şey yok:(

    @kirliselpak: beni saran dizi değil direkt house kişisi oldu, o yüzden ister house m.d. olsun, ister house...yeter ki buralarda olsun. aynen, kalbimizin house'u o :)

    YanıtlaSil
  8. Kendi başına indiriyor olman şaşırtıcı doğrusu. İnternetten film falan indirebilen bir kıza hiç rastlamadım ben. Genelde ellerinde usb ile erkek arkadaşlarının ya da sınıftaki erkeklerin peşlerinden dolaşırlar. (:

    YanıtlaSil
  9. @mesut: hehe:) itinayla indirilir, yutar gibi izlenilir.
    ya o birilerinin peşinden koşanlar, konuşmak için bir bahane olsun gibisinden gidiyor olabilirler.
    var mı hala bunu yapamayan kızlar ya?!

    YanıtlaSil
  10. Benim kadar dizi izleme özürlü bir insan bile izleyecek en sonunda bunu, merak ediyorum feci

    YanıtlaSil
  11. @francesca: aslında dizi için hiçbir iddiam yok, bazı bölümlerinde sıkılıyorum bile, ama greg house karakterini sevmeyeni ben de sevmem :)
    bi izle bakalım...

    YanıtlaSil
  12. deli gibi izliyor, durduramıyoruz demişsin
    kessinliklen diyorum :)

    YanıtlaSil
  13. @drukiyyes:olmayan bütün işlerimi askıya alıp, günlerimi house'la geçiresim var, ama ne yazık ki, 7. sezona geldim, delilik durumu burda son bulmak zorunda, yeni bölümleri hafta hafta beklemekten başka çare yok:(

    YanıtlaSil

ne yazarsan yaz,
ama "adsız" olma.
google hesabın yoksa da,
sonuna ismini cismini yazamayacak kadar ezik davranma,
kaçak oynama.