20 Ara 2009

BEN BU ARALAR TÜRK SİNEMASINDA...

Kaçırdığım için çok üzülüyorum.Her ne kadar yaşadığım şehrin sinemasındaki berbat ses sistemi sayesinde çoğu şeyi duyamayacak olsam da...

Yakın zamanda bunu bekliyorum.
(Evet her şeyin sonradan geldiği bir şehirde yaşıyorum.)

7 yorum:

  1. Bu 7 Kocalı Hürmüz'ü ben de çok merak ediyorum. Yarın akşam ona gitmeyi düşünüyodum zaten. İyi bir film olduğunu düşünüyorum. Ezel Akay yönetmiş zaten, daha doğrusu anlatmış. Yönetmen lafını sevmiyor bu adam. O yüzden de 'anlatan: Ezop' yazdırıyor filmin afişlerine falan.

    YanıtlaSil
  2. yedi kocalı hürmüz eğlenceli.gülse birsel'in lafları bi ayrı kafiyeli ve komik.tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. ya sophie'm biz kaç haftadır bu filme gidecek oluyoruz da gidemiyoruz bir türlü. Olsun biz de evde izlewriz artık napalım pırtlanguç büyüyene kadar idare edeceğiz durumları.

    YanıtlaSil
  4. @mesut:inş izleyebilirsin mesut, valla aklım kaldı bnm ama burda kalktı gösterimden.
    ezel akay böyle ne yapalım,masalsı bir dünya yaratmayı,eski zamanları,abartlı karakterleri,kostümleri seviyor adam. o yüzden de masalcı gibi "anlatan" diyor kendine. e ben de o yüzden çok seviyorum filmlerini...hihi:)

    @cingifilli:evet şu ana dek giden herkes beğendi bu filmi duyduklarımdan.nurgül yeşilçay'ı da beğeniyorum ben sinemada ama ne yapalım kısmet değül ümüş:)

    @bahar: sevgili bahar,
    bu filmde bir cenabetlik var
    olmadı bir türlü.
    tanrı oturun evinizde izleyin dedi resmen, vardır bir bildiği.
    o zaman ne yapıyoruz,nete düşmüştür ne de olsa,bu haftasonu dvd gecesi yapıyoruz:) let's go to the party :P

    YanıtlaSil
  5. Evet, yanılmamışım. Hakikaten çok güzel filmmiş, çok başarılı, keyifli, eğlenceli.

    Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Sevgili Nurgül Yeşilçay, ben seni bugüne kadar nasıl oldu da görmezden geldim, ne hakla 'güzel değil' dedim senin hakkında eş dost sohbetlerinde. Dilimi eşşek arıları sokaydı. Sen benim tarif ettiğim kadınsın Nurgül ama başkasına aitsin. Sus Nurgül, lütfen bir şey söyleme. Biliyorum sen de üzgünsün benim kadar ama elden bir şey gelmiyor. Bizi daha önce karşılaştırmayan, seni yaban ellere yar eden kader utansın.

    YanıtlaSil
  6. @mesut: e biz nurgülyeşilçayseverler diyoruz yıllardır bunu.kim ne derse desin bu kadın sinema için çok güzel bir yüz ve orda görmekten çok hoşlandığımız bir kadın.
    bu vesileyle şart olundu ki ezop haftasonu salonumuza konuk olacak.
    izle dedi tanrı,otur da evinde izle...

    YanıtlaSil
  7. Evde ziyan edilmez bu film Sophie. En yakın şehre git başka ilçelere bak. Sinemada seyret bunu, internette zebil etme.
    Nurgül'e gelince; severler, meverler, fanlar, fanatikler en hoşlanmadığım işler. Ben uzaktan severim onu. Bir gün olur da onunla aynı projede çalışırsak, 'Cem Özer gaymiş.' diyip duygularımı açıcam Nurgül'e. :))

    YanıtlaSil

ne yazarsan yaz,
ama "adsız" olma.
google hesabın yoksa da,
sonuna ismini cismini yazamayacak kadar ezik davranma,
kaçak oynama.